Federnet's forum
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

מי אתם?!

+4
nimo
יוני המלך!!1
נדב
אורנצ
8 posters

Go down

מי אתם?! Empty מי אתם?!

הודעה על ידי אורנצ Sat Nov 15, 2008 12:14 pm

טוב בקיצור יש פה כבר כמה אנשים שאני לא ממש יודע מי הם... וזה חשוב לדעת.

כל אחד צריך להציג את עצמו ומאיפה הוא הגיע לאתר (או איך הוא קשור לנדב או משהו כזה)

למשל:

אני אורן מחלוצי האתר ממת"ק ואתרים אחרים שנדב טרח להקים בעברו
מכיר את נדב מהיסודי ודרך התיכון והגעתי לאתר בעקבות אס אמ אסים בלתי פוסקים ב-12 בלילה...

אני מכיר את נימו והסנאי מבלגרד ואת נדב וגם את פסקל שפירסם הודעה אחת.. מעבר לזה אני לא מכיר.

וד"א, מישהו יודע איך לפרסם הודעה המונית בפייסבוק? (לא דרך סופרוול) - אם כן אז תעשו את זה שיבואו עוד אנשים.
אורנצ
אורנצ

מספר הודעות : 20

חזרה למעלה Go down

מי אתם?! Empty Re: מי אתם?!

הודעה על ידי נדב Sat Nov 15, 2008 12:35 pm

טוב, אז אני נדב....
הרמתי את אתר פדרנט הראשון בשנת 2002 נראה לי....כיתה י' שלי (אולי אפילו ט') ואחר כך הרמתי עוד אחד.....לאחר מכן בכיתות יא' - יב' קם אתר בשם ממת"ק (מחול-מוזיקה-תיאטרון-קולנוע), הרמתי את ממתק יחד עם אורן יונה (חבר ותיק שאפשר למצוא עוד פרטים עליו מעלה)....עכשיו, 2008, אתר פדרנט חדש קם משעמום (עכשיו חזרתי לעבוד אז יש לי פחות זמן...אבל גם ככה כל מה שאני צריך לעשות עכשיו זה לעדכן, נימו, בקרוב אני מעלה את העניין שלך לאתר אל דאגה!).

אתרי פדרנט קמו בשביל החברים הקרובים והחברים הקרובים של החברים הקרובים...אנשים איכותיים. לא לפרסם בפייסבוק לכל העולם!!! רצוי לספר לחברים הקרובים, אבל זהו...אנחנו אוהבים את האתר והפורום אישיים, אינטימיים ואיכותיים!
זהו, הבא בתור
נדב
נדב

מספר הודעות : 56

http://federnet.web-sababa.co.il/Index.html

חזרה למעלה Go down

מי אתם?! Empty אני יוני

הודעה על ידי יוני המלך!!1 Sat Nov 15, 2008 2:41 pm

אני כבר סיפרתי על עצמי בשרשור של המשחק זה או זה אז אם מישהו רוצה לדעת מי אני שיקרא שם
אני מכיר את אח של נדב דרך פורום אחר והוא סיפר לי על האתר הזה וחשבתי שזו דרך טובה להכיר חברים חדשים, אני פשוט עוד לא מצאתי את המקום שלי כל כך ואני אשמח להכיר פה אנשים ואם פגעתי במישהו איכשהו במהלך ההודעות שלי אז אני מבקש סליחה אני רק רוצה להסתדר טוב עם כולם.
ולאנשים שקוראים לי בשמות, תדעו שזה באמת מעליב אותי ופוגע אז אם יש לכם טענות אליי תשלחו לי מסר בפרטי
יוני המלך!!1
יוני המלך!!1

מספר הודעות : 10

חזרה למעלה Go down

מי אתם?! Empty נימו

הודעה על ידי nimo Sun Nov 16, 2008 2:41 pm

אני מכיר את נדב, ברימר, אור, פסקל ואורנצ כבר הרבה שנים. אבל בגלל הכינויים אין לי מושג מי זה הסנאי מבלגרד.
בנוסף- אני שונא תיירים.
nimo
nimo

מספר הודעות : 46

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי הסנאי מבלגרד Sun Nov 16, 2008 3:39 pm

טוב אז כבר לפי השם הבנתם...

אני סנאי, מבלגרד.

אה כן והאלטר אגו שלי זה עמית, בגדול אני מכיר את אורן ונדב.

וגם אני הגעתי לכאן בשעה 2 בלילה לאחר שהובטח לי על ידי נדב שבכניסה לפורום זה אני אזכה לחשיפה המונית ברדיו אל-ג'זירה, וכמובן למספר רב של בחורות אוקראיניות בבגדים מינימליים שיקפצו למעלה ולמטה וישירו לי אקפאלה את "ברבאבא".

הסנאי מבלגרד

מספר הודעות : 27

חזרה למעלה Go down

מי אתם?! Empty ברימר

הודעה על ידי ברימר Sun Nov 16, 2008 8:36 pm

אני מכיר את נדב מהצבא. במהלך השירות המשותף גיליתי כי מדובר באיש יקר וטוב, אחרי הכל, איו הרבה אנשים שמסוגלים לחטוף שבת מחבר בלי שזה ישפיע על החברות שלהם ועל זה אני מוריד בפניו את הכובע. אבל הוא עדיין די הומו

ברימר

מספר הודעות : 14

חזרה למעלה Go down

מי אתם?! Empty היי

הודעה על ידי הילה Wed Nov 19, 2008 12:30 am

אני הילה.
אני לא מכירה פה אף אחד, אבל הייתי שמחה להכיר. Embarassed
נתקלתי בפורום הזה במקרה והוא באמת חמוד, אבל אני קצת מתפדחת...

זהו חחח albino
הילה
הילה

מספר הודעות : 7

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי beitza Wed Nov 19, 2008 11:45 pm

ואני הביצה!

וחוץ מזה אני רון שוורץ, אורן החזיר אותי לפורום. אני מכיר את אורן ונדב, ואת הסנאי מבלגרד נראה לי (עמית פישר?)
beitza
beitza

מספר הודעות : 1

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה